Pic unavailable
NYHET:

BioShock Infinite

BioShock Infinite knuste mange av konkurrentene på E3 og vant en hel rekke av priser.
By cri
2011-07-04 14:43:24

(Battle.no): BioShock Infinite er et førstepersons skyte spill som blir laget av Irrational Games, det samme studioet som laget den orginale BioShock og som solgte over 4 millioner eksemplarer verden over. Settingen er lagt til 1912 og vil introdusere spillere til en helt ny fortelling som også tar dem til en helt ny by i skyene.... Columbia. 

Booker De Witt er rollen som du skal spille i BioShok Infinite og han har i oppdrag å redde en jente som er ombord Columbia - en by (i skyene) som var bygget for verdens utstillingen i 1900 for å vise Amerikas glans og ære, men som forsvant under et opprør, og den "flyvende byen" ble ikke sett igjen på 12 år. Byen i seg selv, etter at den kom tilbake, er delt mellom rebellene og de som grunnla Columbia. Det er en pågående strid og begge sider vil ha kontroll over Elizabeth, jenta du blir sendt inn for å redde, og hennes mystiske overnaturlige evner

Bioshock serien er hyllet av mange som et suverent og spennende spill. BioShock Infinite knuste også Uncharted 3 skriver Pressfire og vant en hel rekke priser på E3 (oversikten kan du se på Pressfire). Nå kommer hele Demo videoen på nett førstkommende Torsdag med en 30 minutter lang event på Spike TV, som en sniktitt så har vi funnet denne videoen som viser litt av hva vi kommer til å se på Torsdag. Men først traileren.

 

 

 

 

 

 

Hva tror du om Bioshock Infinite ? 

 

Følg battle.no på Facebook

Les flere spillrelaterte saker her.

Comments (0)

You need to log in before submitting your comments.